top of page
Bloemen in zak

Dit ben ik....

Ik ben Hester Fleming, geboren op een koude winterdag in 1984 in Zuidlaren.
Na een hoop rondreizen, buitensport avonturen en verhuizingen ben ik eind 2013 neergestreken bij mijn man in Heemskerk. Als kers op de taart mochten wij ons gezin in 2015 uitbreiden met een prachtige dochter.

Naast mijn passie voor fotografie kan ik mijn ei ook goed kwijt op ander creatief gebied. Ik vindt het heerlijk om nieuwe dingen te ontdekken en te creëren.

Zo kan ik uuuuuuren in mijn thuisatelier doorbrengen, met mijn handen in de klei. Maar ook geniet ik er volop van om op pad te gaan, te struinen naar nieuwe bloemen en planten om een afdruk van te kunnen maken.
Stiekem heb ik dan wel eens heimwee naar de tijd dat ik mensen mee op reis nam en hen al het moois mocht laten zien langs bergen en paden, in bossen en op rivieren.
 
Net zoals elke fase in je leven weer iets nieuws meebrengt, doen ook de 4 jaargetijden dit.
Elk seizoen heeft zijn eigen charme. Waar de ene bloem uitbloeit duikt de andere weer op. Zomer en winter, er is altijd wel iets moois te vinden. Door de afdrukken van de bloemen en planten met gips in te gieten kan je het hele jaar rond genieten van al het natuurschoon.  
 


 

bottom of page